معرفی وبلاگ
ما از خم پرجوش ولايت مستيم/ عهدي ازلي با ره مولا بستيم/ بنگر که وظيفه چيست در اين ميدان/ ما افسر جنگ نرم آقا هستيم/ وبلاگ فرهنگي مذهبي شهيدان عبوري مدیر وبلاگ احسان آزرده
دسته
لينك دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 315964
تعداد نوشته ها : 123
تعداد نظرات : 121
Rss
طراح قالب
GraphistThem241

مهمترين تفاوت ميان http با https امنيت و حفظ اطلاعات مربوط به شماست.

HTTP مخفف شده HyperText Transport Protocol است كه به زبان ساده يك پروتكل (يك زبان) جهت رد و بدل اطلاعات ميان سرور و كاربر است.

تفاوت http با https در امنيت اطلاعات

مهمترين تفاوت ميان http با https امنيت و حفظ اطلاعات مربوط به شماست.

HTTP مخفف شده HyperText Transport Protocol است كه به زبان ساده يك پروتكل (يك زبان) جهت رد و بدل اطلاعات ميان سرور و كاربر است.

لغت S است كه تفاوت ميان HTTP و HTTPS را ايجاد مي كند.لغت S مخفف كلمه Secure به معني امن است.

در موقع ورود به وب سايت‌ها، به طور معمول عبارت //:http در جلوي آدرس سايت ظاهر مي‌شود. اين بدين معناست كه شما در حال بررسي سايت با استفاده از زبان معمول غير امن هستيد.

به زبان ديگر يعني ممكن است شخص سومي (در اينجا شخص هر چيزي معني مي‌دهد، مانند برنامه كامپيوتري - هكر - …) در حال ثبت اطلاعات ارسال رد و بدل شده شما با وب سايتي كه در آن حضور داريد، باشد.

در صورت پر كردن فرمي در وب سايت، شخصي ممكن است به اطلاعات وارد شده بوسيله شما دسترسي پيدا كند. به اين دليل است كه هرگز نبايد اطلاعات كارت‌هاي اعتباري اينترنتي خود را از پروتكل //:http در سايت وارد كنيد.

اما در صورت شروع شدن نام وب سايت با //:https، اين بدين معناست كه كامپيوتر شما در حال رد و بدل كردن اطلاعات با سايت با زباني است كه شخص ديگري قادر به استفاده از آن نيست.

در اينجا چند نكته قابل تامل است :

1) در //:https اطلاعات ابتدا به كد تبديل شده و به سرور ارسال مي‌گردد. سپس اين كد در سرور رمز گشايي شده و به زبان قابل فهم بر مي‌گردد. اين كار مقداري زمان بر بوده و بنابراين سرعت //:https از سرعت //:http كمتر است.

2) تعداد از شركت‌هاي امنيتي مانند Verisign و Goddady اين سرويس را ارائه مي‌دهند كه جهت تبديل اطلاعات سروري كه شما به آن متصل شده‌ايد به اين سرور ها مراجعه مي‌كند.

3) بعد از وارد شدن با پروتكل //:https، اطلاعاتي در رابطه با امنيت اعمال شده در سايت و گروه ارائه دهنده اين امنيت نمايش داده مي‌شود. اين اطلاعات معمولا (در اكثر مرورگر ها) بصورت قفلي در پايين صفحه موجود بوده و بعد از كليك بر روي آن اين اطلاعات را مشاهده خواهيد كرد.

4) در هنگام ورود به اين سايت‌ها حمتاً به اطلاعات امنيتي توجه كنيد. ممكن است امنيت در كار نبوده و همه اينها با برنامه نويسي ساده‌اي براي شما نمايش داده شود.

5) جهت داشتن //:https هزينه اي ماهانه بايد پرداخت گردد كه بر اساس سرعت آن (۱۲۸kb يا ۲۶۵kb يا …) متفاوت است. هر چه سرعت بيشتر، صاحب سرور بايد هزينه بيشتري پرداخت كند.

6) پروتكل //:https معمولاً براي بانك‌ها، ايجاد حساب كاربري و ورود كاربري به پورتال‌ها - سرويس دهنده‌ها پيغام الكترونيكي - ..، خريد اينترنتي و فروشگاه‌هاي اينترنتي، ورود به صفحات با اطلاعات سري و مهم و غيره استفاده مي‌شود.

7) سود اصلي HTTPS جلوگيري از Sniff كردن اطلاعات هست. يعني براي مقابله با دزدهاي اطلاعاتي كه در مسير قرار مي گيرند. (به طور مثال شما هر اطلاعاتي را كه در حالت عادي از HTTP انتقال بدهيد يك سازمان واسطه قادر است چه با مجوز و يا بدون مجوز از اطلاعات استفاده كند.)


8) سرور ميزبان بايد يك Public Key ثبت كند كه هزينه‌اي هم نخواهد داشت. اما اثبات اينكه آيا خود ميزبان كسي كه ادعا مي‌كند، هزينه بر است. اين كار بوسيله Verisign و غيره انجام مي‌شود. بدين معني كه با پرداخت هزينه به اين سرويس دهنده، كاربران مطمئن مي‌شوند كه سرور همان فردي يا سازماني است كه خواهان وارد كردن اطلاعات خود هستند.


پس اكنون به اهميت موضوع كاملاً پي برده ايد؟ در صورت نياز به وارد كردن اطلاعات مهم مانند اطلاعات كارت‌هاي اعتباري، ابتدا به ابتداي آدرس اينترنتي صفحه توجه كرده و در صورت شروع شدن با https آنها را وارد كنيد. در غير اينصورت هيچگون تضميني وجود ندارد!

دسته ها : آموزش

اينترنت و دسترسي به آن، به بخش لازم و جدايي‌ناپذير زندگي و كار ميليون‌ها نفر از ساكنان جهان بدل شده است. كار روي اينترنت، تفريح روي اينترنت و حتي زندگي روي اينترنت! خواسته خيل عظيمي از جوانان هر كشور را تشكيل مي‌دهد. امروزه، يكي از معيارهاي پيشرفت يا عقب‌ماندگي هر كشور عملاً تعداد مشتركان اينترنتي آن است. از طرف ديگر، دسترسي سنتي به اينترنت از طريق خطوط كُند و عذاب‌آور تلفني، ديگر جوابگوي بسياري از انتظارات كاربران نيست. بنابراين در عمل ملاك و معيار سازگاري هر جامعه با فضاي مجازي اينترنتي، به ميزان گستردگي دسترسي پرسرعت يا به ...

اينترنت و دسترسي به آن، به بخش لازم و جدايي‌ناپذير زندگي و كار ميليون‌ها نفر از ساكنان جهان بدل شده است. كار روي اينترنت، تفريح روي اينترنت و حتي زندگي روي اينترنت! خواسته خيل عظيمي از جوانان هر كشور را تشكيل مي‌دهد. امروزه، يكي از معيارهاي پيشرفت يا عقب‌ماندگي هر كشور عملاً تعداد مشتركان اينترنتي آن است. از طرف ديگر، دسترسي سنتي به اينترنت از طريق خطوط كُند و عذاب‌آور تلفني، ديگر جوابگوي بسياري از انتظارات كاربران نيست. بنابراين در عمل ملاك و معيار سازگاري هر جامعه با فضاي مجازي اينترنتي، به ميزان گستردگي دسترسي پرسرعت يا به زبان فني‌تر باندپهن ‌(Broadband Access) مربوط مي‌شود. اينترنت پرسرعت نه تنها براي پاسخگويي به نياز روزافزون كاربران معرفي شده است، بلكه خود به صورت بستري براي ارائه انواع و اقسام خدمات ارتباطي همچون تلفن اينترنتي (VoIP)، تلويزيون اينترنتي (IPTV) و مانند آن‌ها به‌كار گرفته مي‌شود. اولين و مهم‌ترين انتخاب هر شركت فراهم‌كننده خدمات دسترسي پرسرعت به اينترنت (موسوم به PAP)، معماري شبكه دسترسي است كه البته بخش فيزيكي آن (توپولوژي، فواصل كابل‌ها، و وجود يا عدم وجود فيبرنوري) معمولاًً تحت كنترل و اراده اين شركت‌ها نيست (مگر آن‌كه خود آن‌ها شركت‌هاي مخابرات تلفني باشند). بنابراين آنچه در حوزه كنترل اين شركت‌ها مي‌ماند، گزينش صحيح پروتكل‌هاي ارتباطي همچون DHCP ،L2TP ،PPPoA ،PPPoE است كه در ادامه با نقاط قوت و ضعف هر يك از آن‌ها آشنا مي شويم.


در صنعت خدمات مخابراتي و ارتباطي، شركت‌هاي كهنه كار تلفن با اتكا به ميليون‌ها كيلومتر كابل، فيبر و بسترهاي آماده و فراهمِ خود از طرفي و شركت‌هاي نوظهور با اتكا به فناوري و روش‌هاي نوين از طرف ديگر، پا به اين عرصه گذاشته‌اند تا به رقابت بپردازند و از اين خوان پرنعمت سهمي نصيب خود كنند. در ايران نيز، در چند سال اخير شاهد حضور شركت‌هاي فراهم كننده خدمات دسترسي (PAP) هستيم كه البته به دلايل بسياري كه از حوصله اين نوشتار خارج است، هنوز نتوانسته‌اند نيازهاي روزافزون جمعيت جوان و تحصيلكرده كشور را پاسخ گويند.

از ديدگاه فني، مودم‌هاي ADSL يكي از مناسب‌ترين گزينه‌هاي ايجاد دسترسي به اينترنت پرسرعت در سراسر جهان محسوب مي‌شوند و در مركز ثقل تجارت شركت‌هاي فراهم‌كننده خدمات دسترسي قرار دارند. البته به كارگيري اين مودم‌ها بدون چالش‌ نيز نيست. براي مثال، مشكلات ارائه خدمات در ابعاد كلان، هزينه‌هاي نصب كه با توجه به لزوم اعزام متخصصان به محل سكونت يا كار كاربران افزايش مي‌يابد، حفظ امنيت و جلوگيري از استفاده‌هاي غيرمجاز، برخي از اين مشكلات به حساب ميآيند.

ADSL انواع متعددي دارد، ولي دسترسي به سرعت‌هاي تا چند ده مگابيت بر ثانيه با آن امكانپذير است. البته سرعت معمول در سمت دريافت (Downstream) معمولاً ميان 348Kbps تا 1Mbps و سرعت ارسال (Upstream) معمولاً كمتر از 224kbps در نظر گرفته مي‌شود.

در واقع زيرساختار ارتباطي شبكه‌هاي دسترسي مبتني بر ADSL فرق چنداني با ساير گزينه‌هاي متداول دسترسي پرسرعت همچون مودم‌هاي كابلي ندارد. مهم‌ترين مشخصه اين شبكه‌ها، تركيب و تجميع ترافيك ارتباطي گروه بزرگي از مشتركان در لبه شبكه (Edge) و ارسال اين ترافيك يكپارچه به سمت هسته اينترنت
(Core) از طريق لينك‌هاي بسيار سريع مخابراتي است. لبه شبكه علاوه بر تجميع ترافيك‌ها، بسياري از عمليات مديريتي و امنيتي را نيز برعهده دارد و از اين لحاظ يكي از مهم‌ترين عناصر اين ساختار به‌شمار مي‌رود.



لبته كاربران با به كارگيري جداكننده‌هاي نسبتاً ارزان قيمت (Splitter) در محل خود قادر به استفاده همزمان از سيم تلفن خود براي اتصال به گوشي تلفن و مودم خواهند بود. در هر حال، خطوط چندين مشترك در محل مركز مخابراتي با دستگاهي موسوم به متمركز‌كننده DSL يا (DSLAM) روي يك ترانك مخابراتي جمع مي‌شوند. ترافيك ارسالي از چندين DSLAM نيز به نوبه خود در يكي از مراكز اصلي مخابراتي تجميع مي‌شود و به يك روتر سريع ارسال مي‌گردد كه نقطه ورود به اينترنت به حساب مي‌آيد.

چالش‌هاي پيش‌رو
ايجاد شبكه‌هاي بزرگ دسترسي مبتني بر ADSL با يك چالش ساده، و در عين حال دشوار روبه‌روست و آن هم، سهولت به كارگيري است. اصولاً تا وقتي به‌كارگيري يك سرويس براي عموم مردم امكانپذير نباشد، استقبال از آن در حد محدود باقي مي‌ماند. بنابراين درگام اول بايد نصب و پيكربندي مودم ADSL به سادگي و توسط خود كاربر امكانپذير باشد. به اين ترتيب، علاوه بر اين‌كه كاربران احساس رضايت بيشتري خواهند كرد، لزومي به اعزام پرهزينه نيروي فني شركت به درِ منازل كاربران نخواهد بود.

چالش بزرگ ديگر، نحوه تخصيص آدرس‌ها است. مي‌دانيم كه هر مشترك براي ارتباط با اينترنت به تنظيم يك آدرس روي دستگاه كامپيوتر خود نياز دارد كه بايد منحصر به‌فرد باشد. همين عمل بسيار ساده، براي خيل عظيمي از كاربران يك مشكل جدي است. اين چالش و موارد مرتبطي همچون تدارك ارتباط، حفظ امنيت آن و ايجاد امكان اتصال همزمان چند كامپيوتر به خط دسترسي، همگي به راه‌حل‌هاي ساده و حتي‌المقدور خودكار نياز دارند كه قاعدتاً يافتن جواب مناسب براي آن‌ها بر عهده شركت فراهم‌كننده خدمات است.

گزينه‌هاي فني
راه‌حل اساسي چالش‌هاي حوزه نرم‌افزاري فرايند ارتباط، اجراي يك پروتكل بين كاربر و فراهم‌كننده خدمات است. اين پروتكل از نوع پروتكل‌هاي محلي است كه به منظور وظايفي مشخص ميان دو نقطه اجرا مي‌شوند و در ارتباطات خارج از آن حوزه نقش ندارند. در حال حاضر چهار گزينه در اين خصوص وجود دارد كه هر يك مزايا و نقاط ضعف منحصر به خود را دارند:

- آدرس دهي ثابت Static IP Address) IP )

- پروتكل پيكربندي پوياي ميزبان (Dynamic Host Configuration Protocol DHCP)

- پروتكل تونل‌زني لايه2 Layer 2 Tunneling Protocol L2TP)

- پروتكل نقطه به نقطه روي PPPoA) ATM ) و روي PPPoE) Ethernet)

Ÿ گزينه اول (آدرس دهي ثابت IP)
اولين و در واقع ابتدايي‌ترين راه حل، تخصيص يك آدرس IP به هر كاربر است كه خود به تنظيم آن روي كامپيوتر خود اقدام مي‌كند. اين روش اساساً يك پروتكل نيست، تنها يك راه‌حل سريع براي مشكل است كه از ابعادي گسترده برخوردار است. براي مثال، مشكل استفاده همزمان چند كامپيوتريك كاربر از ارتباط ADSL به اين ترتيب حل نمي شود.

Ÿ گزينه دوم (DHCP)
اين پروتكل اساساً براي اين منظور طراحي شده است كه پيكربندي IP را روي كامپيوتر كاربران به صورت خودكار انجام دهد. اين پروتكل در شبكه‌هاي محلي سازماني نيز از كاربرد گسترده‌اي برخوردار است؛ به‌‌ويژه در مورد پايانه‌هايي كه به طور موقت به اين شبكه‌ها متصل مي‌گردند (براي مثال كامپيوترهاي Laptop ،(DHCP يك جهش محسوس نسبت به روش آدرس‌دهي ثابت محسوب مي‌شود.

فرايند كار بسيار ساده و در عين حال كارامد است. هر بار كه يك كامپيوتر متصل به شبكه دسترسي فعال مي‌شود، به طور خودكار پارامترهاي مربوط به IP (همچون آدرس) را از يك سرور مركزي دريافت مي‌كند. اين معماري از انعطاف‌پذيري بالايي برخوردار است، امكان كار همزمان چند دستگاه PC، پشتيباني از امكان جابه‌جايي محل استفاده كاربران، سهولت پيكربندي از جانب كاربر و مديريت آن از جانب فراهم‌كننده، از مزاياي اين پروتكل محسوب مي‌گردند.

Ÿ گزينه سوم (L2TP)
اين پروتكل به عنوان يك گزينه نسبتاً جديدتر براي شبكه‌هاي دسترسي باندپهن مطرح شده است و با ايجاد يك تونل مجازي از داخل شبكه اينترنت كاربر را به هر نقطه مشخصي متصل مي‌كند و كليه تنظيمات لازم براي برقراري سرويس از داخل اين تونل بر تجهيزات كاربر اعمال مي‌گردد. L2TP در عمل يك شبكه مجازي يا
Virtual Private Network) VPN) روي شبكه فراهم كننده ايجاد مي‌كند كه از امنيت خوبي برخوردار است، ولي درعوض پيچيدگي و سرباره بيشتري دارد؛ به‌ويژه در شبكه‌هاي بزرگ دسترسي با چندين هزار كاربر، مديريت اين تونل‌ها دشوار خواهد بود.

Ÿ گزينه چهارم (PPP)
اين پروتكل براساس پروتكلي بسيار موفق، موسوم به پروتكل نقطه به نقطه (Point to Point Protocol :PPP) شكل مي‌گيرد، دو حالت متداول استفاده از اين پروتكل در شبكه‌هاي دسترسي باند پهن عبارتند از: PPP روي اترنت
(PPPoE) و PPP روي PPPoA) ATM) كه تركيبي از آن‌ها موسوم به PPPoEoA نيز به كار گرفته شده است. PPP علاوه بر اين‌كه از انعطاف و سهولت در استفاده برخوردار است، سطحي از ايمني را براي استفاده‌كننده فراهم مي‌كند.

به همين خاطر معمولاً اولين گزينه بسياري از فراهم‌كنندگان خدمات دسترسي باند پهن به شمار مي‌رود؛ هر چند به لحاظ قدمت دست كمي از خود اينترنت ندارد! (براي بار اول در سال 1989 تحت كدهاي 1171و 1172 توسط سازمانIETF استاندارد گرديد). اين پروتكل تا به حال، چند مرتبه دستخوش اصلاح و ارتقا گرديده كه آخرين آن مربوط به سال 1994 (استاندارد RFC 1661) است.

البته در شروع، PPP به منظور پروتكل ارتباطي ميان تجهيزات مخابراتي (به‌ويژه مسيرياب‌ها) و روي خطوط متداول مخابراتي (همچون E1) پديد آمد و به همين منظور به سازوكار‌هايي جهت مقابله با كيفيت پايين اين خطوط مجهز نشده و به صورت ارتباط‌گرا (Connection-Oriented) طرح گرديده است. اين خصوصيت بر سطح ايمني اين پروتكل نيز تأثير مثبت دارد؛ چرا كه تمامي بسته‌ها لزوماً بايد به يك آدرس مشخص ارسال گردند.

در اوايل دهه1990، PPP را به منظور كار روي خطوط تلفني (dialup line) اصلاح نمودند. تفاوت اصلي، افزودن نوعي سازوكار دست به دست دادن (handshake) در شروع برقراري ارتباط ميان طرفين ارتباط است. معمولاً در اين‌گونه ارتباطات يك دستگاه موسوم به سرور دوردست (RAS)، معتبربودن كاربر را از روي شناسه و كلمه رمز وارد شده بررسي مي‌كند و تنها پس از حصول اطمينان از مجاز بودن كاربر، فرايندهاي لازم جهت پيكربندي و تنظيم خودكار آدرس IP توسط PPP انجام مي‌شود. وجود ويژگي‌هاي فوق باعث شده است، PPP عملاً به صورت جزء ثابتي از سيستم‌عامل ا‌غلب كامپيوترهاي شخصي در دنيا درآيد.

تمامي مزاياي PPP روي خطوط تلفني به سادگي در محيط دسترسي باند پهن نيز قابل استفاده است. البته فناوري‌هاي دسترسي همچون ADSL و مودم‌هاي كابلي برخلاف مدارات مخابراتي، از نوعي فرايند به‌اشتراك‌گذاري منابع استفاده مي‌كنند و PPP در جهت كار در اين محيط‌ها نيازمند برخي اصلاحات است. با توجه به اين‌كه مودم‌هاي ADSL بر پايه فناوري ATM كار مي‌كنند، PPPoA كه در سال 1998 تحت كد RFC 2304 استاندارد گرديد، براي اين منظور پيشنهاد شد.

در محيط شبكه دسترسي باند پهن به جاي RAS عنصري موسوم به RAS) BRAS باند پهن) نقطه اختتام ارتباطاتPPP محسوب مي‌گردد. اين دستگاه كه بعضاً به نام روتر تجميع يا به سادگي تجميع‌كننده (Aggregator) نيز ناميده مي‌شوند معمولاً در دفاتر مركزي شركت‌هاي فراهم‌كننده خدمات قرار مي‌گيرد و قادر به دريافت هزاران ارتباط PPPoA به صورت يك‌جا مي‌باشد.

برقراري ارتباط، مستلزم نصب نرم‌افزارهاي پيچيده و كارت‌هاي رابط ATM روي كامپيوتر استفاده‌كننده است كه معمولاً به منظور كاهش پيچيدگي از ديدگاه كاربر، عناصر فوق در مودم سمت كاربر تعبيه مي‌گردند و ارتباط PPPoA عملاً ميان مودم ودستگاه BRAS اجرا مي گردد.
اجراي پروتكل PPPoA روي مودم سمت مشتري يعني ATU-R شروع شده در BRAS در مركز فراهم كننده خدمات خاتمه مي‌يابد. يك ارتباط دائمي از نوع ATM موسوم به PVC وظيفه حمل اطلاعات را ميان دو نقطه برعهده دارد.BRAS به نوبه خود تمامي PVCهاي متصل به خود را در يك جريان IP تركيب مي‌كند كه به روترهاي شبكه اينترنت متصل مي‌گردند.

استفاده از اترنت به جاي ATM، در شبكه‌هاي دسترسي، منجر به ساده‌سازي كل فرايند مي‌گردد. با توجه به وجود اتصال اترنتي روي اغلب كامپيوترهاي شخصي (موسوم به ارتباط LAN) به تبديل ميان پروتكل‌ها نيازي نخواهد بود. گونه جديدي از PPP به موسوم به PPPoE (استاندارد RFC 2304 در سال 1999) كه معمولاً روي همان كامپيوتر شخصي اجرا مي‌گردد، به اين منظور پديد آمده است. فراهم‌كنندگان خدمات دسترسي اين پروتكل را روي يك سي‌دي در اختيار مشتريان خود قرار مي‌دهند كه معمولاً همراه با مجموعه‌اي از نرم‌افزارهاي كمكي به صورت يكجا عرضه مي‌گردد.

يكي از مشكلات پروتكل PPPoA، حذف كامپيوتر شخصي استفاده كننده از مسير PPP است. به شكلي كه حتي پس از خاموش شدن اين كامپيوتر از ديدگاه فراهم‌كننده خدمات هنوز هم ارتباط برقرار است و اين امر علاوه بر اتلاف منابع، باعث برخي مشكلات امنيتي نيز مي‌گردد. تنها راه‌حل، گسترش ارتباط PPP تا كامپيوتر مشتري است، ولي گزينه‌ افزودن كارت رابط ATM به PC، گران و پيچيده است.

راه حل بهتر، به كارگيري PPP روي اترنتي است كه خود روي ATM اجرا مي‌شود، يعني PPPoEoA البته پروتكل PPPoEoA هنوز به صورت استاندارد درنيامده است. با اين وجود، استفاده از آن در ميان فراهم‌كنندگان خدمات دسترسي بسيار متداول گرديده است. در اين حالت PC تنها نيازمند اجراي PPPoE است. اين جريان در مودم به داخل ATM كپسوله شده و تا رسيدن به BRAS در همين شرايط باقي مي‌ماند و در اين نقطه پس از رهايي از ATM و اترنت، به صورت جريان IP وارد اينترنت مي‌شود. شكل 3 تركيبات پروتكلي را در اين نوع ارتباط نشان مي‌دهد.


Static IP DHCP L2TP PPPoA PPPoE PPPoEoA
تنظيم خودكار آدرس‌هاي IP § § § § §
پشتيباني از مودم‌هاي كابلي‌ § § § §
پشتيباني از مودم‌هاي DSL § § § § § §
امكان برقراري چند نشست ارتباطي‌ § § § §
امكان كار با چند كامپيوتر § § § § §
امكان گزينش شبكه‌ § § § §
كنترل كيفيت ارتباط‌ § §
لزوم استفاده از نرم افزار سمت استفاده‌كننده‌ § § §
امكان تعيين هويت استفاده‌كننده‌ § § § §
جدول 1- مقايسه مشخصات پروتكل‌هاي شبكه دسترسي



مقايسه گزينه‌ها با يكديگر
هر يك از تركيبات بررسي شده در اين نوشتار، گونه‌اي از اتصال به اينترنت را نشان مي دهند كه داراي مزايا و معايب خاص خود هستند. جدول 1 خلاصه‌اي از مشخصات اين تركيبات را نشان مي‌دهد. البته فراهم‌كنندگان خدمات دسترسي برحسب مدل تجاري خود يك يا چند تركيب را انتخاب مي‌كنند كه تركيبات مبتني‌بر PPP معمولاً يكي از آن‌هاست .

دسته ها : آموزش

 

  1. از منويstartبر رويrun رفته و تايپ كنيدmmcو سپس okكنيد.
  2. پنجره console1 باز مي شود.حال از منويfileگزينه مقابل رو امتحان كنيد:snap_in add/remove
  3. سپس بر روي add در پايين صفحه باز شده كليك كنيد

 

  1. از منويstartبر رويrun رفته و تايپ كنيدmmcو سپس okكنيد.
  2. پنجره console1 باز مي شود.حال از منويfileگزينه مقابل رو امتحان كنيد:snap_in add/remove
  3. سپس بر روي add در پايين صفحه باز شده كليك كنيد
  4. پنجره add standalone snap in باز ميشود.در اين پنجره بر روي گزينه مقابل دابل كليك كنيد:ip security policy maneagement
  5. گزينهlocal computerبصورت پيش فرض تيك خورده است.بر رويfinishوسپسcloseكليك كنيد.عبارت مورد4 اين بار به پنجره add/remove اضافه مي شود.سپسok كنيد
  6. حال ميبينيد كه عبارتip security policy management به پنجره console root اضافه شده است.حال صفحه را ببنديد.در اين هنگامsave تغييرات رااز شما مي خواهد. پس تغييرت را درstart ذخيره كنيد
  7. اگر مراحل قبلي را درست انجام داده باشيد .گزينه console1 به منويstartاضافه ميشود.بر روي ان كليك كنيد.از پنجره باز شده بر روي گزينه ip security.... كليك كنيد تا كليد زرد رنگ روي ان سبز شود حال طبق روش گذشته تغييرات را ذخيره كنيد.

    در اين لحظه مرد مي خواهد به سيستم شما نفوذ كند.
دسته ها : آموزش

بعضي وقتا نياز ميشه كه ip خودتون رو در اينترنت عوض كنيد.اين روش رو امتحان كنيد خيلي ساده و راحته ابتدا براي اينكه ip تون رو بدونيد به cmd بريد و سپس بنويسيد:ipconfig

سه تا ip بهتون ميده و اوني كه جلوش نوشته :ip adress مال كامپيوتر شماست

بعضي وقتا نياز ميشه كه ip خودتون رو در اينترنت عوض كنيد.اين روش رو امتحان كنيد خيلي ساده و راحته ابتدا براي اينكه ip تون رو بدونيد به cmd بريد و سپس بنويسيد:ipconfig

سه تا ip بهتون ميده و اوني كه جلوش نوشته :ip adress مال كامپيوتر شماست

براي عوض كردن ip بايد بدانيد كه ip جديد شما حتما بايد در رنج ip فعلي شما باشه.

يعني اگه مثلا ip شما 192.168.54.36 هستش ip جديد شما ميتونه در اين حيطه باشه:

192.168.54.00<ip انتخابي شما <192.168.54.255
حالا براي عوض كردن ip اين مراحل رو طي كنيد.

1.      تو cmd بنويسيد : ipconfig /all

2.      حالا براي خودتون يه ip تو همون رنج انتخاب كنيد

براي اينكه مطمئن بشيد ip قابل استفاده است فرمان زير را در cmd اجرا كنيد اگر به

شما جواب time out داده شد بدونيد كه ip قابل استفاده هستش:

ping yourip ---كه در اين دستور yourip همون ip انتخابي شماست.

سپس به كنترل پنل بريد و سپس به network conections بريد و سپس بر رويconnectionفعال كليك راست كرده و properties روانتخاب كنيد و در اونجا به قسمت networking بريد و دكمه ي properties رو در اونجا انتخاب كنيد. در قسمت use the flowing ip adress بايد ip انتخابي خود رو بنويسيد.
در قسمت use the flowing dns server اون آدرس dns رو كه در قسمت 1 به شما داده شد رو بنويسيد.

))آدرس dns هموني هستش كه روبه روش نوشته dns servers ))

تموم شد. حالا فقط براي اينكه مطمئن شيد ip شما عوض شده يك سايت را باز كنيد. اگر باز شد يعني مراحل موفقيت آميز بوده است.

دسته ها : آموزش

ممكن است Ie شما نتواند سايت هاي وب را بدرستي نمايش دهد و يا در ذخيره بعضي از اطلاعات دچار مشكل شويد. در اين صورت مي توانيد Ie را عوض كنيد. خيلي ها اصرار دارند كه ويندوز را مجددا نصب كنيد ولي اين كار لازم نيست. براي اين كار Cd مربوط به ويندوز XP را در ديسك گردان قرار دهيد و بر روي Start و سپس Run كليك و دستور زير را وارد كنيد:

 

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf



دسته ها : آموزش

شايد شركت تأمين كننده خدمات اينترنت Dial-up شما هم براي اتصال مشتركان خود چندينشماره را در نظر گرفته است و شما با اشغال بودن يكي به ديگري رجوع ميكنيد. اگر اينطور باشد بهتر است از گزينه جديد در نظر گرفته شده در سرويس Dial-up ويندوز 2000 و XP استفاده كنيد تا هر بار مجبور نباشيد شماره را مجددأ وارد كنيد. با كمك اينقابليت شما ميتوانيد تمامي شماره هاي ISP خود را وارد كنيد و سيستم با اشغال بودنيك شماره به بصورت خودكار شماره بعدي را آزمايش ميكند و شماره اي را كه با آن بصورتموفقيت آميز به شبكه وصل شده است را در سطر ليست قرار ميدهد تا دفعه بعد شماره آغازكننده باشد. بدين ترتيب شماره اي كه با منطقه و مودم شما سازگاري بيشتري دارد بعداز مدتي شماره دائمي شما خواهد شد و دسترسي شما به اينترنت بهبود مي بخشد، بدوناينكه نياز باشد خودتان دستي چيزي را تغيير دهيد.

مراحل زير را جهت وارد كردن شماره هاي جايگزين طي كنيد:

1-      در ويندوز 2000 به Start > Settings رفته و سپس Network and Dial-Up Connections را انتخاب كنيد وبر روي كانكشن مورد نظرتان دوبار كليك كنيد.

2-      همچنين در ويندوز XP به Start > Connect to برويد و كانكشن مورد نظر را انتخاب كنيد.
حال دكمه Properties را بزنيد.

3-      سپس در همان تب General بر روي دكمه Alternates كليككنيد.

4-      در پنجره باز شده، با زدن دكمه Add ميتوانيد تمام شماره هاي مورد نظرتانرا وارد كنيد و در صورت لزوم هر كدام از دو گزينه پايين پنجره را متناسب با شرايطخود فعال كنيد.

5-      لازم به ذكر همه ISPهاي ارائه كننده خدمات Dial-up شماره هايتماس جديد را در وب سايت خود اعلام ميكنند لذا سعي كنيد هر چند وقت يكبار به وبسايت تامين كننده خدمات اينترنت خود مراجعه كنيد.

دسته ها : آموزش

اگر از اينترنت Dial-up براي اتصال به اينترنت استفاده ميكنيد، مطمئنأ شما نيز دوست داريد كه مودم كامپيوترتان شماره گيري را با بالاترين سرعت ممكن انجام دهد. در صورتي كه احساس ميكنيد سرعت شماره گيري مودمتان پايين است با استفاده از اين ترفند ميتوانيد سرعت شماره گيري مودم را تا حد بالايي بهبود بخشيد.

براي اين كار:

  1. ابتدا از منوي Start وارد Control Panel شويد.
  2. سپس بر روي Phone and modem options دوبار كليك كنيد.
  3. حال به تب Modems رفته و بر روي دكمه Propertes كليك كنيد.
  4. اينك به تب Advanced برويد و در كادر Extra initialization commands عبارت s11=50 را تايپ كنيد. اگر در اين قسمت از قبل عبارتي بود آن را با يك علامت كاما (,) جدا كنيد.
  5. در پايان سيستم خود را مجددأ راه اندازي كنيد.
دسته ها : آموزش

 

عضو شدن در اتاقهاي گفتگو چگونگيChat در اتاق گفتگو Voice Chat

ارتباط تصويري

اضافه كردن نام يك شخص به ليستYahoo

ارسال يك فايل

(ناديده گرفتن شخص)Ignore

با استفاده از نرم افزارYahoo Messenger علاوه بر گفتگو با دوستان و آشنايان همچنين مي توانيد از سرويسهاي سودمندسايتYahoo بهره مند شويد .

 بعد از نصب ، برنامهYahoo را اجرا كنيد . اگر براي اولينبار است كه واردYahoo مي شويد بايد يكID و يكPassword براي خودتان انتخاب كنيد . براي اينكار در پنجرهLogin بر روي دكمهGet a Yahoo ID كليك نماييد.

گزينه Create a New Yahoo ID را انتخاب و بر روي دكمه Next كليك نماييد تا صفحه اي به نام personal Account Informationظاهر شود ، مشخصات خود را از قبيل نام ، نام خانوادگي، جنسيت و غيره را وارد نماييد و سپس بر روي دكمه Next كليك نماييد .

پنجرهبعدي كه مشاهده مي كنيد پنجره Create Your Yahoo ID است كه ظاهر مي گردد در اينقسمت ميتوانيد ID خود را انتخاب كنيد . در اين قسمت Yahoo به شما چند ID كه به نامو نام خانوادگي شما نزديك است و توسط شخص ديگري نيز گرفته نشده پيشنهاد مي كند ، ومي توانيد هر يك از آنها را انتخاب نماييد . همچنين ميتوانيد با انتخاب گزينه ID ،Own Create Myدلخواه خود را تايپ نماييد و سپس در قسمت Passwordو در قسمتPassword Retry مجدداً رمز عبور خود را وارد نماييد . سعي كنيد رمز عبوري كه انتخاب مي كنيدتركيبي از حروف و اعداد باشد . حال بر روي دكمه Next كليك كنيد.

بعد از كليك برروي دكمه Next پنجره اي ظاهر مي شود در قسمت Question We Will Ask سئوالي را كه درصورت فراموش كردن Password پرسيده مي شود را انتخاب و جواب آن را بنويسيد . روز ،ماه و سال تولد خود را به ترتيب Type كنيد ، در كادرCurrent Email Address يك آدرسپست الكترونيكي كه در سايت ديگر داريد (به طور مثال درHotmail ) را وارد نماييد و برروي دكمه Next كليك نماييد .

در مرحله پاياني بر روي دكمه Finish كليك نماييدتا عمليات پايان پذيرد . در صفحه Login بر روي دكمه Login كليك نماييد تا بتوانيداز Yahoo Messenger استفاده نماييد.

● عضو شدن در اتاقهاي گفتگو:

براي عضوشدن در يك اتاق Chat بر روي آيكون Chat كليك نماييد تا صفحه مربوط آن ظاهر شود . درقسمت Categories موضوع اتاق گفتگويي را كه مي خواهيد در آن عضو شويد انتخاب كنيد(مي توانيد جستجوي افراد ايراني را به ترتيب در قسمت Regional و به دنبال آن Asia انجام دهيد ) سپس بر روي دكمه Room User كه در قسمت راست پنجره Join Room قرار داردكليك كنيد تا اتاقهاي موجود ظاهر شود ، اتاقي را كه مي خواهيد وارد آن شويد انتخابو بر روي كليد Go to room كليك نماييد ، تا صفحه مربوط به اتاق گفتگو ظاهر گردد . حال مي توانيد هر يك از افرادي را كه مي خواهيد با آن وارد گفتگو شويد از ليست سمتراست انتخاب نماييد .

● چگونگي Chat در اتاق گفتگو:

براي گفتگو با اعضاي يكاتاق در قسمت پايين Chat room متن دلخواه خود را تايپ و بر روي دكمه Send كليك كنيد . در اين روش متني كه شما تايپ كرده ايد تمام اعضا Chat room مي تواند مشاهده كنندهمچنين ميتوانيد نام و اندازه فونتي را كه مي خواهيد از آن استفاده كنيد را انتخابو از آدمكهاي مختلف با كليك كردن بر روي آيكون آدمك در متن خود استغاده كنيد . اگرمي خواهيد به طور خصوصي با يكي از اعضاي اتاق Chat كنيد بر روي ID شخص مورد نظر دوبار كليك كنيد تا پنجره ارسال پيغام ظاهر شود ، پيغام خود را در قسمت ارسال پيغامتايپ و سپس بر روي دكمه Send كليك كنيد .

Voice Chat:


از جمله امكاناتي
كه Yahoo messenger در اختيار شما قرار مي دهد امكان گفتگوي صوتي با دوستان وآشنايان شما در Yahoo مي باشد . اگر شخصي را كه مي خواهيد با آن گفتگوي صوتي داشتهباشيد در ليست شما قرار دارد كافيست بر روي نام آن دوبار كليك كنيد و اگر مي خواهيدبا شخصي از اتاق Chat گفتگو كنيد نيز بر روي نام آن دوبار كليك كنيد تا پنجره ارسالپيغام ظاهر شود حال بر روي دكمه Voice كليك كنيد تا اين امكان فعال گردد ، اكنون ميتوانيد با پايين نگه داشتن دكمه Talk با شخص مورد نظرتان گفتگو كنيد .

● ارتباطتصويري:


براي اينكه بتوانيد با دوستان و آشنايان خود ارتباط تصويري داشته باشيد
بعد از اينكه از اتصال Web cam تان اطمينان حاصل كرديد بر روي نام شخص مورد نظرتاندوبار كليك كنيد تا پنجره ارسال پيغام ظاهر شود حال بر روي دكمه Web Cam از نواردكمه ها كليك كنيد تا بتوانيد تصوير شخص مورد نظرتان را مشاهده كنيد.

اضافهكردن نام يك شخص به ليست Yahoo:

۱)براي اضافه كردن نام يك شخص به ليست خود برروي دكمه ADD از نوار دكمه ها كليك كنيد تا صفحه مربوط به آن ظاهر شود گزينه By Yahoo ID را انتخاب و بر روي گزينه Next كليك كنيد.

۲)حال در قسمت ID ، Enter Friend ID شخص مورد نظرتان را وارد كنيد و بر روي دكمه finishكليك نماييد تا شخصمورد نظرتان به ليست اضافه شود .


نكته
:

در قسمت Select or Enter a Group يك نام براي گروهي جديد كه شامل ليست دوستانتان مي باشد تايپ نماييد


● ارسال يك
فايل :


براي ارسال يك فايل به دوستان و آشنايان خود بر روي نام شخص مورد نظرتان
دوباركليك نماييد واز صفحه اي كه ظاهر مي شود بر روي آيكون Send File كليك نماييدتا صفحه مربوط به آن ظاهر شود . حال بر روي دكمه Browse كليك كنيد و فايل مورد نظرخود را انتخاب و سپس بر روي دكمه Open كليك كنيد . اكنون براي ارسال آن بر روي دكمه Send كليك كنيد تا فايل براي شخص مورد نظرتان فرستاده شود

 Ignore  كردن(ناديده گرفتن شخص)

اگر هنگام با دوستان و آشنايانتان شخصي با ارسال پيغامهايبيجا مزاحمتي براي شما ايجاد كرد ميتوانيد با كليك كردن بر روي دكمه و با تأييد آناز كردن با شخص مورد نظر براي هميشه صرف نظر كنيد.

جستجوي افراد:

برايجستجوي يك فرد عضو در Yahoo بر روي دكمه Add كليك كنيد و از صفحه اي كه ظاهر مي شودگزينه Search for a Friend را انتخاب و بر روي دكمه Next كليك نماييد . حال مشخصاتمورد نظر خود را براي پيدا كردن شخص دلخواه تايپ و بر روي دكمه Next كليك نماييد تاليست افرادي كه داراي مشخصات دلخواه شما هستند ظاهر گردد . با كليك كردن بر روي نامهر يك از آنها مي توانيد با آنها به گفتگو بپردازيد

دسته ها : آموزش

همانطور كه اطلاع داريد جديدأ هك شدن وبلاگها توسط هكر ها رايج شده است. به طوري كههر هكر يا گروه هكري كار هك خود را با هك وبلاگ ها آغاز ميكند. ميتوان گفت وبلاگنيز يك سايت رايگان است اما امنيت اين وبلاگها بر عهده كيست؟ ميتوان به اطمينان گفت 99% امنيت وبلاگها در دست صاحبان وبلاگ است. در صورتي كه مديريت يك وبلاگ را برعهده داريد حتماً اين مطلب را بخوانيد زيرا ترفندهايي بسيار مفيد پيرامون جلوگيرياز هك شدن وبلاگتان به شما معرفي كرده ايم.

هكرها چگونه وبلاگهاي ما رو هك ميكنند؟

1-      هك كردنايميل صاحب وبلاگ

به طوري كه هكر ايميلصاحب وبلاگ را هك كرده بعد براي ورود به وبلاگ به قسمت فراموش كردن پسورد وبلاگميرود. در اين قسمت بايد ايميل صاحب وبلاگ زده شه تا پسورد وبلاگ به اين ايميلانتقال پيدا كند.پس هكر با در دست داشتن نام وبلاگ و داشتن پسورد ايميل شما ميتواندخيلي راحت به وبلاگتان دسترسي پيدا كند.

2-      ايميل جعلي

حيله ديگر هكر ها فرستادن ايميلجعلي براي صاحبان وبلاگ است.به گونه اي كه به طور دروغ خودشان را صاحب ارائه دهندهسرويس وبلاگشان معرفي ميكنند و ميخواهند از آنها كه پسورد خود را براي آنها ايميلكنيد.

3-      استفاده از صفحه هاي تقلبي

بعضي مواقع به شما آدرسهاي ناآشناپيشنهاد ميشود.بعد از باز كردن اين آدرس ها (ترفندستان) صفحه اي شبيه صفحه لاگين (صفحه ورودي به وبلاگ شما كه يوزر نيم و پسورد را ميخواهد) باز ميشود. ولي آيا هرصفحه شبيه به آن صفحه لاگين ما بايد مشخصاتمان را وارد نماييم? خير. زيرا امكاندارد اين مشخصات ما براي افراد غير معتمد فرستاده شود.

4-      استفادهاز باگها

گاهي اوقات سرويس دهنده هايوبلاگ نميتوانند آن طور كه بايد امنيتشان را تامين كنند براي همين با پيدا شدن چندباگ (حفره امنيتي) راه هك كردن را براي هكر ها را باز ميكنند. ولي اين امر خيلي كمديده ميشود و ميتوان گفت امكان چنين اتفاقي خيلي به ندرت ديده ميشود. با اين حالسعي كنيد همواره از يك سرويس دهنده معروف استفاده كنيد.

راههاي جلوگيرياز هك شدن وبلاگ

1-      در مرحله اول سعي كنيد وبلاگ خود را از يك سرويس دهندهمطمئن و مناسب انتخاب نماييد.

2-       در نگه داشتن ايميل خود توجه داشتهباشيد.

3-      اين را بدانيد هرگز و تحت هيچ شرايطي صاحبان سرويس دهنده از شما پسوردوبلاگتان را نميخواهند.

4-      هميشه سعي كنيد همه موارد صفحه لاگين (نوار آدرسو...) را كاملأ چك كرده و بعد نام كاربري و رمزعبور خودتان را وارد نماييد.

5-      سعي كنيد از يك پسورد مناسب استفاده كنيد.

6-      سعي كنيد هميشه در پر كردن ليستاسم نويسي براي وبلاگ ايميل با آي دي كه در مسنجر از آن استفاده مينماييد تفاوتداشته باشد.

7-      با استفاده و مد نظر گرفتن موارد بالا درصد هك شدن وبلاگ خود را تاحد زيادي كاهش داده ايد.

دسته ها : آموزش

اسپم به زبان ساده ايميلهاي ناخواسته اي است كه معمولأ به صورت انبوه براي شماارسال ميشوند. اسپمها يكي از متداولترين و در عين حال منفي ترين جنبه هاي دارا بودنيك آدرس Email است. با اين كه در حال حاضر و با توجه به تكنولوژي هاي موجود امكانحذف كامل اين نوع از نامه هاي الكترونيكي ناخواسته وجود ندارد، ولي قصد دارمروش هايي را به شما معرفي كنم كه با استفاده از آنها مي توانيد تعداد دريافت آنهارا كاهش دهيد.

Spam، نسخه الكترونيكي از "نامه هاي بدرد نخور" است. واژه Spam به پيام هايالكترونيكي ناخواسته، اطلاق مي گردد. اين نوع از نامه هاي الكترونيكي ارتباطمستقيمي با ويروس نداشته و حتي ممكن است پيام هائي كه از منابع معتبر ارسال شده اندنيز در زمره اين گروه قرار گيرند.

چگونه مي توان ميزان Spam را كاهشداد؟

با رعايت برخي نكات، مي توان ميزان Spam دريافتي را بطرز محسوسي كاهشداد:

آدرس Email خود را بدون دليل در اختيار ديگران قرار ندهيد. آدرس هايپست الكترونيكي به اندازه اي متداول شده اند كه شما مي توانيد بر روي هر فرمي كه بهمنظور كسب اطلاعات شما در نظر گرفته مي شود، وجود فيلد خاصي به منظور دريافت آدرس Email را مشاهد نمائيد. تعدادي زيادي از كاربران بدون درنظر گرفتن مسائل جانبي،آدرس Email خود را در هر محلي و يا هر فرمي درج مي نمايند. مثلأ شركت ها، اغلب آدرسها را در يك بانك اطلاعاتي ثبت تا بتوانند وضعيت مشتيريان خود را در آينده دنبالنمايند. برخي اوقات، اطلاعات فوق به ساير شركت ها فروخته شده و يا امكان استفادهمشترك براي آنان، فراهم مي گردد. بديهي است در چنين مواردي ممكن است براي شما يك Email و از طرف شركتي ارسال شود كه نه توقع آن را داشته ايد و نه از آنان درخواستيمبني بر ارائه اطلاعات خاصي را داشته ايد. بررسي سياست هاي محرمانگي. قبل ازارسال آدرس Email خود به صورت Online، بدنبال Privacy سايت مورد نظر بگرديد.تعدادبسيار زيادي از سايت هاي شناخته شده و خوشنام داراي يك لينك خاص بر رويسايت خود به منظور آشنائي كاربران با سياست هاي آن سايت در خصوص نحوه برخورد بااطلاعات ارسالي شما مي باشند. شما مي بايست قبل از ارسال آدرس Email خود و يا ساير اطلاعات شخصي، سياست هاي اعلامشده توسط سايت مورد نظر را مطالعه نموده و از اين موضوع آگاه شويد كه مالكين و يامسئولين سايت قصد انجام چه كاري را با اطلاعات ارسالي شما دارند.دقت لازمدر خصوص گزينه هائي كه به صورت پيش فرض فعال شده اند. زماني كه شما براي دريافتخدمات و يا Account جديد عمليات Sign In را انجام مي دهيد، ممكن است بخشي وجودداشته باشد كه به شما مجموعه اي از گزينه ها را در خصوص دريافت Email در خصوصمحصولات و يا سرويس هاي جديد، ارائه نمايد. در برخي مواقع، گزينه ها به صورت پيشفرض انتخاب شده اند، بنابراين در صورتي كه شما آنان را به همان وضعيت باقي بگذاريد،در آينده نه چندان دور براي شما حجم زيادي از نامه هاي الكترونيكي كه شايد انتظارآنان را نداشته باشد، ارسال گردد. استفاده از فيلترها: تعدادي زيادي ازبرنامه هاي پست الكترونيكي امكان فيلترينگ را ارائه مي نمايند. پتانسيل فوق به شمااين اجازه را خواهد داد كه آدرس هاي خاصي را بلاك نموده و يا امكان دريافت نامه راصرفأ از طريق ليست تماس موجود بر روي كامپيوتر خود، داشته باشيد. برخي مراكز ارائهدهنده خدمات اينترنت (ISP) نيز سرويس فيلترينگ و علامت گذاري مربوط به مقابله با Spam را ارائه مي نمايند. در چنين مواردي ممكن است پيام هاي معتبري كه بدرستي طبقهبندي نشده باشند به عنوان Spam درنظر گرفته شده و هرگز به صندوق پستي شما ارسالنگردند.

هرگز بر روي لينك هاي موجود در يك Spam، كليك ننمائيد. برخي ازمنابع ارسال كننده Spam با ارسال آدرس هاي Email متغير در يك Domain خاص، سعي درتشخيص معتبر بودن يك آدرس Email مي نمايند. (مثلأ تشخيص آدرس هاي Email معتبر موجودبر روي hotmail و يا yahoo) در صورتي كه شما بر روي يك لينك ارسالي توسط يك Spam كليك نمائيد، صرفأ معتبر بودن آدرس Email خود را به اطلاع آنان رساندهايد. پيام هاي ناخواسته اي كه يك گزينه "عدم عضويت" وسوسه انگيز را در اختيار شماقرارمي دهند، اغلب به عنوان روشي به منظور جمع آوري آدرس هاي Email معتبر مورداستفاده قرار گرفته كه در آينده از آنان به منظور ارسال Spam استفادهگردد.

غيرفعال نمودن گزينه دريافت اتوماتيك گرافيك در نامه هاي الكترونيكيبا فرمت HTML. تعداد زيادي از شركت ها، نامه هاي الكترونيكي را با فرمت HTML وهمراه با يك فايل گرافيكي لينك شده ارسال نموده كه در ادامه از آن به منظور رديابيفردي كه پيام الكترونيكي را باز نموده است، استفاده مي نمايند. زماني كه برنامهسرويس گيرنده پست الكترونيكي شما، اقدام به download گرافيك از سرويس دهنده آنان مينمايد، آنان مي دانند كه شما پيام الكترونيكي را باز نموده ايد. با غير فعال نمودن HTML mail و مشاهده پيام ها با فرمت صرفأ متن، مي توان پيشگيري لازم در خصوص اينمسئله را انجام داد.

ايجاد و يا بازنمودن Account هاي جديد اضافي: تعدادزيادي از سايت ها، اقدام به عرضه آدرس پست الكترونيكي به صورت رايگان مي نمايند. درصورتي كه شما بطور مداوم اقدام به ارسال آدرسEmail خود مي نمائيد (براي خريد online، دريافت سرويس و...)، ممكن است مجبور به ايجاد يك account ديگر به منظورحفاظت آدرس account اوليه خود در مقابل spam شويد. شما همچنين مي بايست از يك account ديگر در زماني كه اطلاعاتي را بر روي بولتن هاي خبري online، اطاق هاي چت،ليست هاي عمومي Mailing و يا USENET ارسال مي نمائيد، استفاده نمائيد. بدين تريتبمي توان يك سطح حفاظتي مناسب در خصوص دريافت spam به آدرس Email اوليه خود را ايجادكرد.

 

دسته ها : آموزش
X